Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechvalně proslulá britská mamina z nejhlubšího dna britské televizní zábavy zřejmě vydělala nějaký ten peníz navíc.

Lisa Appleton (55) se proslavila v show Big Brother, ale v posledních letech si na dovolené umí našetřit prostřednictvím svých exhibicionistických představení. Jak se říká, každé zboží má svého kupce, a tak i kila navíc, absence soudnosti a záliba ve veřejném obnažování, mohou této nestoudné padesátnici přinést fanoušky, kteří dychtivě čekají na jakýkoliv její provokativní příspěvek.

A to Lisa moc dobře ví, a tak neustále provokuje a snaží se proniknout i za hranice Britských ostrovů. Oblíbenou destinací této prsaté brunety je Španělsko, kde se momentálně vyhřívá na jedné z pláží. Lisa zvolila model plavek, který by nezakryl ňadra ani pubescentce s jedničkami, natož ženské krev a mlíko s bujnými maminkovskými ňadry.

S lahví vína v ruce si dodala kuráž, kterou by měla, i kdyby vypila jen limonádu, a pustila se do focení selfíček. Vnady samozřejmě odkryla v celé jejich kráse, takže i přítomní fotografové měli o zábavu postaráno.

Lisa byla evidentně v dobré náladě a užívala si jeden z horkých dnů. Ona sama je však schopna vyrazit na pláž i v době, kdy venku panují podzimní teploty.

Jednou se takto producírovala v plavkách na pláži ve Walesu, a tak bychom se vůbec nedivili, kdyby zavítala i například do Kanady, kde by její otužilost ocenili i místní rekreanti v neoprenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám