Hlavní obsah
Článek

Rok 2019 je pro ni ve znamení velkých změn. Nestydatá Lisa Appleton (55) se rozhodla, že si najde seriózní práci. Ukazování ňader na pláži už ji nejspíš přestalo bavit.

Kontroverzní účastnice reality show Big Brother by se nejraději odhalovala u moře, ale potřebuje vydělávat peníze. Každá zábava totiž něco stojí. A Lisa na tom není finančně vůbec dobře. Když už něco vydělá, peníze skončí na plastické chirurgii, kde se nechává „omlazovat“.

Naposledy britská mamina pracovala jako operátorka na call centru, ale tato činnost ji nebavila, protože neměla možnost flirtovat s klienty. Nyní se rozhodla, že by to v Blackpoolu moha zkusit jako hotelová recepční.

Na pohovoru chtěla působit seriózně, proto místo tradičních erotických oblečků zvolila sako. K nepoznání byla kvůli blond paruce, již si oplácaná bruneta na pohovor pořídila. „Nemohli mě poznat, protože jsem vypadala úplně jinak než na fotce. Změnila jsem i oblečení a svůj projev,“ napsala Lisa na sociální síti svým fanouškům. Neprozradila však, zda pro ni byl pohovor úspěšný.

Líbí se vám Lisa Appleton jako blondýna?
Ano, sluší jí to
9,5 %
Ne, vypadá nepřirozeně
11,3 %
V jejím případě je jedno, co má na hlavě
79,2 %
Celkem hlasovalo 524 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám