Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní mamina Lisa Appleton (55), která se proslavila v reality show Big Brother, se pravidelně vystavuje na pláži v plavkách. Korpulentní slávychtivka několikrát šokovala okolí tím, že se na pláži rovnou svlékla a plavky nakonec považovala za naprostou zbytečnost.

Pohled na televizní provokatérku ale nebyl vůbec hezký. Lisa vypadala spíše jako velryba a byla naprosto nesoudná. Teď však parodie na plážovou vílu řekla dost a začala hubnout!

Bikiny vyměnila za jednodílné plavky a vyrazila s kuráží sobě vlastní na pláž v jižní Anglii. S úsměvem na rtech se Lisa nechala zvěčnit, jak cvičí s činkami. V plavkách s květinovým vzorem vypadala usedleji než obvykle a aspoň nepohoršovala místní mládež lacinými nahotinkami.

Uvidíme, jak dlouho Lise vydrží začátečnické nadšení. Pokud by skutečně zformovala postavu a trošku zhubla, třeba by o ni v televizi přeci jen projevili větší zájem než když si hraje na vyvrženého vorvaně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám