Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Horší kombinaci si snad ani nelze představit. Když macanda z Big Brothera Lisa Appleton (55) spojila své síly s přeoperovanou Lauren Harries, katastrofa byla nevyhnutelná.

Kámošky, které se předhánějí v tom, která je nesoudnější, si sbalily kufry a odletěly spolu z Velké Británie do Španělska. V letovisku Benidorm řádily jako utržené ze řetězu. Oplácaná Lisa i Lauren, jejíž ňadra nejsou dílem přírody, se na pláži chovaly jako rozverné erosenky. Na první pohled bylo zřejmé, která z nich se narodila jako muž a ke změně identity jí dopomohli lékaři.

Lauren se v dětství proslavila jako geniální chlapec, který v televizních pořadech ohromoval svými znalostmi historie. Při dovádění s Lisou ale bohužel vypadala, že příliš rozumu nepobrala. Intelektuálky se takovým zvrhlým způsobem rozhodně neprezentují. Tyto dvě ženštiny svou zkázou připomínají zapovězená biblická města Sodomu a Gomoru.

Lisa loni podstoupila omlazovací plastiku. Za jejím „mladistvým“ vzhledem je ale prý něco úplně jiného. „Když jíte hodně avokáda, vypadáte o 20 let mladší. Lisa ale ve Španělsku všechna avokáda snědla a na mě nezbylo ani jediné,“ postěžovala si Lauren.

„Obě za sebou máme těžké časy a spoustu deprese. Jsme tady jedna pro druhou, neustále se vzájemně podporujeme. Užily jsme si spolu parádní holčičí dovolenou,“ nemůže si Lisa vynachválit novou nejlepší kamarádku. Tyto dvě bytosti se opravdu hledaly, až se našly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám