Hlavní obsah
Článek

Snila už jako malá holčička o tom, že jednou bude patřit mezi největší postrachy Velké Británie stejně jako Jack Rozparovač či Lochneská příšera? Lise Appleton (55) se to po letech snažení podařilo.

Exhibicionistické tendence se u ní projevily už v mládí, kdy trávila spoustu času v posilovně a svalnatým tělem se chlubila na fitness soutěžích. Její křivky ale s přibývajícím věkem značně polevily a stala se z ní pořádná macanda. Myšlenkami je ale nejspíš stále v časech, kdy neměla žádné tukové zásoby.

Přelomem v životě Lisy Appleton byla reality show Big Brother. Na televizní obrazovku se procpala v roce 2008 a ve šmírovacím pořadu poznala Maria Marconiho, který ji před kamerami požádal o ruku. Jejich manželství však vydrželo jen dva roky.

Další pokus o televizní slávu ovšem dopadl katastroficky. Lisa naletěla podvodníkovi, který ji údajně půl roku natáčel pro účely další reality show. Ta však nikdy nebyla realizována. Na obrazovkách se jí ale zalíbilo, takže vzala zavděk účinkování v pořadu On Benefits: Living the High Life zachycujícím život lidí pobírajících sociální dávky. Účastnice Big Brothera tehdy skončila na samotném dně a nemohla zavadit o práci.

Po letech strádání přišla na způsob, jak na sebe opět upozornit. Začala na plážích i na ulicích ukazovat svá mohutná prsa a rázem se jako kuriozita opět objevila v médiích. Do svého zevnějšku letos investovala necelých 300 tisíc korun, aby zvýšila svou atraktivitu. Navzdory omlazovacím úpravám však na pláži stále vypadá jako vyvržená velryba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám