Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá televizní provokatérka Lisa Appleton (55), která se proslavila v britské verzi reality show Big Brother, oslavila Halloween po svém.

Oblíbený anglosaský svátek nestydatě zneužila ve svůj prospěch a pekelnou párty ve strašidelných kostýmech pojala hodně lascivně. Nezávislý pozorovatel by si myslel, že Lisa místo Halloweenu nabízí své služby coby vyžilá kněžka lásky.

Lisa se totiž převlékla do kostýmu zkrvavené sestřičky. Na tom by ještě nebylo nic moc divného, a tak Lisa vytáhla další zbraně ze svého bohatého repertoáru trapností. Moc dobře totiž věděla, že kýženého efektu dosáhne, jakmile se na večírku svlékne.

Poté, co obnažila ňadra před přítomnými fotografy, apokalypsa byla završena. Lisa se zkrátka ráda předvádí, ale bohužel to s lacinými gesty až moc přehání.

Naposledy se polonahá válela na waleské pláži. Poté, co si ji ochránci přírody spletli s velrybou, raději přemístila své aktivity do nočních klubů. Že se díky svlékání dočká nějaké té nabídky z televize, ovšem dost pochybujeme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám