Hlavní obsah
Článek

Snad nejkontroverznější účastnice britského Big Brothera se rozhodla své plnoštíhlé tělo vyvézt mimo evropský kontinent. V USA se však Lisa Appleton (55) setkala s nepříjemným zjištěním. V baru byla považována za prostitutku.

Nechvalně proslulou maminu už omrzely španělské pláže a vydala se dělat ostudu dále do světa. Ve Spojených státech na ni ovšem nikdo s otevřenou náručí nečekal. Lisa zamířila na pláž, kde se věnovala cvičení. Když nikoho nezaujala, přitlačila na pilu a ukázala prso, které jí jakoby omylem vypadlo z bikin.

Čtyřicátnice se zálibou v lascivnostech všeho druhu se pak nemohla divit, když se v baru setkala s velkorysou nabídkou. I když jí bylo za sex údajně nabídnuto závratných 10 tisíc liber (293 tisíc českých korun), tento kšeft nepřijala. Lisa přece není žádná prostitutka.

„Samozřejmě jsem odmítla. Bylo to jako z nějakého filmu. S tímhle si není radno zahrávat. Nikdy nevíte, jak to může dopadnout. Mohla bych skončit ve špatných rukou jako sexuální otrokyně,“ svěřila se účastnice Big Brothera s nepříjemným zážitkem.

„I když jsem byla finančně na dně, prostitutku bych nikdy nedělala. Mám své hranice. Jsem sice rebelka, mám ráda sexy oblečení a někomu můžu připadat zoufalá, ale tohle bych neudělala. To už bych se taky nemusela nikdy vrátit,“ dodala britská celebrita, která si naštěstí svým prozíravým přístupem zachránila krk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám