Hlavní obsah
Článek

Těžko říci, jestli opravdu na světě existuje někdo, komu přijdou čímkoliv zajímavé tyto dvě tragikomické postavy britského televizního průmyslu. Ony jsou však zajedno v tom, že mají silnou fanouškovskou základnu, která u nich hltá hlavně jejich „skvostná těla“ a pokusy o nefalšovanou erotiku.

A tak se oplácaná mamina Lisa Appleton (55) a přeoperovaný chlápek, tedy dnes už oficiálně žena Lauren Harries (39), obě známé z Big Brothera, vypravily společně do wellness. Vždyť kde jinde se mohou ještě vystavit v plavkách, když je v Londýně „psí počasí“?

Slovo tedy dalo slovo a tyto bizarní postavičky ze dna laciné televizní zábavy vyrazily udělat dojem k rozvířeným proudům londýnského relaxačního centra, kde se nechaly zvěčnit třeba při vzájemné masáži nebo přítulném pózování, kde hlavním tématem byla jejich ňadra.

Bylo by hloupé, kdyby tolik jejich snahy oblažit svět pohledem na jejich smutné postavičky přišlo vniveč. A tak vám v rámci povinnosti informovat i o těch nejtemnějších zákoutích světového šoubyznysu přinášíme alespoň ochutnávku z jejich poslední spolupráce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám