Hlavní obsah
Článek

Ani macanda z Big Brothera nemůže zůstat věčně mladá. Lisa Appleton (55) investovala do svého zevnějšku, aby zastavila všechny defekty způsobené přibývajícím věkem.

Korpulentní Britka se na španělské pláži, kde s oblibou vystavuje své kypré křivky, jen tak neobjeví, protože je po náročné plastické operaci v rekonvalescenci. Lisa do svého zevnějšku investovala 300 tisíc korun, ale výsledek prozatím není nijak oslnivý. Zdá se, že Velká Británie se po Lochnesce dočkala další příšery.

Appleton byla spatřena na pobřeží Walesu se zafačovanou hlavou. Přes obvazy si nasadila sluneční brýle a vypadala jako monstrum z domu hrůzy. Takovou kreaturu by během procházky chtěl potkat málokdo. Snad nebude strašit i poté, co světu odhalí svou upravenou tvář.

„Je mi skoro padesát, což sice není žádný věk, ale na druhou stranu bych si ráda zachovala svůj současný vzhled. Uvnitř se cítím stále mladá, ale nerada bych jednou vypadala jako svraštělá varlata,“ řekla Lisa o svých úpravách. Nakolik se její tvář bude lišit od pánských genitálií, uvidíme až poté, co sundá obvazy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám