Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka Peříčka Zuzana Belohorcová (48), která už několik let žije s manželem Vlastou a dvěma dětmi v USA na prosluněné Floridě, se pochlubila postavičkou v plavkách.

Dvojnásobná mamina se pyšní parádní figurou, kterou rozhodně nemá zadarmo. Přestože pravidelně cvičí a dbá na zdravou životosprávu, pořád si myslí, že to ještě není úplně ono.

„Vím, že by to mohlo být lepší, ale na můj věk to není zas tak špatné, co říkáte," napsala na sociální síti pod sexy fotku z dovolené na Bahamách, kde si užívá sluníčko a pohodu na pláži.

Blonďatá moderátorka byla zřejmě až moc sebekritická, protože rozhodně nevypadá vůbec špatně, což ocenili i její přátelé a fanoušci, kteří na sociální síti nešetřili pochvalami. „Zuzko, vy jste fakt kost,“ zněl jeden z mnoha komentářů.

„Vypadáš fantasticky, krásné plavky,“ vysekl jí poklonu další. Zuzanin manžel Vlasta Hájek si tak doma určitě nemůže stěžovat, že by se z jeho ženy postupně stávala domácí puťka s postavou rozměrné maminy ve stylu Lisy Appleton (55).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám