Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si nepamatoval, že před lety to s herečkou Lindsay Lohan (37) vypadalo všelijak. Kvůli svému zhýralému životnímu stylu i mnoha skandálům včetně krádeže náhrdelníku či zveřejnění seznamu svých slavných milenců plnila stránky bulváru víc než kdokoli jiný. Divokou minulost však Lindsay nechala za sebou a není pochyb, že velký podíl na tom má i její partner Bader Shammas, kterého si herečka letos v létě i vzala. Ve středu jej také poprvé oficiálně vyvedla na společenskou akci…

Šestatřicetiletá hvězda filmů Protivný sprostý holky, Prázdniny či Past na rodiče vyrazila s manželem na premiéru snímku Vánoce na spadnutí z dílny Netflixu, jež se konala v New Yorku.

Lindsay, jež ve snímku spolu s Chordem Overstreetem ztvárňuje hlavní roli, vypadala ve třpytivé róbě a uhlazeném culíku s jemným make-upem úchvatně. Fanoušci se nahrnuli před kino Paris Theater, kde se promítání konalo, aby někdejší dětskou hereckou hvězdu viděli a mohli ukořistit autogram.

Hereččin manžel se zdál být z obrovského zájmu o jeho ženu poněkud zaskočený, a tak se nejdřív držel pár kroků za ní. Lindsay jej ale potom chytla za ruku, aby si nepřipadal upozaděn a v tom všem mumraji, na který byla Lohan především z minulosti zvyklá, poněkud ztracen.

Na premiéru však Lindsay vzala i svou mladší sestru Alianu, která se rovněž našla v šoubyznysu, a dokonce se věnuje jak herectví, tak zpěvu a modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám