Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lindsay Lohan (37) je zasnoubená! Herečku požádal o ruku Bader Shammas, s nímž je spojována zhruba dva roky. Na svém instagramovém profilu se pochlubila prstenem i partnerem, o němž věděl jen málokdo.

„Moje láska. Můj život. Moje rodina. Moje budoucnost,“ napsala ke společným snímkům. Shammas na rozdíl od většiny jejích bývalých partnerů nepůsobí v zábavním průmyslu, ale věnuje se bankovnictví.

Lindsay neprožívá vztah s Baderem veřejně, zmínila ho už ale i její matka Dina.

„Lindsay teď randí s báječným chlapem. Až o tom bude chtít mluvit veřejně, udělá to,“ uvedla v květnu 2020.

Lohan v minulosti randila například se Stavrosem Niarchosem, DJkou Samanthou Ronson, Wilmerem Valderramou nebo Aaronem Carterem a dalšími.

Byla už také jednou zasnoubená, a to s ruským podnikatelem Egorem Tarabasovem. Rozešli se v roce 2016. Vztah to byl velmi turbulentní, a dokonce ho obvinila z domácího násilí poté, co se provalilo, že si zakrývala modřiny make-upem. Tarabasov popřel, že by herečku bil.

Lindsay se po letech také vrátí na obrazovky s větším projektem, natáčí romantický vánoční snímek Christmas in Wonderland, který by měl vyjít příští rok. Kromě toho chystá nový podcast. Toho by se fanoušci mohli dočkat už na přelomu roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám