Hlavní obsah
Článek

Výplně rtů jsou ve světě i u nás stále populárnější. A jsou to především celebrity, díky kterým se milióny žen po celém světě touží pochlubit plnějšími a smyslnějšími rty. Podívejte se na slavné ženy, které se nechaly vylepšit.

Kylie Jenner

Kylie Jenner (26) zapírala výplně rtů několik měsíců. Fanynkám tvrdila, že má plnější rty díky kvalitnímu make-upu. Nakonec však přiznala, že svému sebevědomí trochu dopomohla injekcemi. Z výplní se tak díky Kylie stal hit i u velmi mladých děvčat, a přestože si je krátce po porodu dcery nechala odstranit, už je má opět zpátky a hrdě špulí rty na svých sociálních sítích.

Lisa Rinna

Hvězda seriálu Melrose Place Lisa Rinna (55) proslula svými plnými rty, kterými chtěla na počátku kariéry ohromit Hollywood. Bohužel to tehdy trochu přehnala a byla spíš terčem posměchu. Nakonec se o svých nafouklých rtech naučila i žertovat.

Lindsay Lohan

Během let největší slávy Lindsay Lohan (37) bylo zjevné, že se něco očividně děje nejen s její psychikou, ale i s jejím obličejem. Své jinak roztomilé rtíky si nechala zvětšit výplněmi, což nebylo jedno z nejmoudřejších rozhodnutí. Výplně si nechala později opět odstranit a dnes vypadá o něco přirozeněji.

Nicole Kidman

Nicole Kidman (56) je stálicí v Hollywoodu už po tři dekády a nelze si nevšimnout evoluce v její tváři. Čím je starší, tím je její tvář strnulejší a vypnutější, nicméně je tu jedna část obličeje, která strhává hodně pozornosti, a tou jsou rty. Ty nabyly trochu plnější podoby, jen co je pravda. Nicole však o svém obličeji nikdy nemluví a běda, jak se jí na něj zeptáte!

Megan Fox

S Megan Fox (37) se po pracovní stránce sice nedá vydržet, ale její sexy image jí nelze odepřít. K té přispěly i její plné rty, ke kterým si dopomohla výplněmi. Pravděpodobně to není jediné vylepšení, které proběhlo na jejím obličeji, ale rozhodně si ho její fanoušci cení nejvíc.

Jessica Simpson

Čerstvá trojnásobná maminka Jessica Simpson (43) byla na vrcholu slávy doslova posedlá svým vzhledem. A jako by jí nestačilo, že vypadala jako panenka Barbie, toužila po plnějších rtech. Přání se jí splnilo, když si je nechala vyplnit a ani trochu jí nevadilo, že vypadaly dost nepřirozeně. Naučila se je hrdě nosit a vlastně je hrdě nosí dodnes.

Hailey Baldwin

Manželka Justina Biebera Hailey Baldwin (27) přes svůj mladý věk i vzhled rovněž holduje plnějším rtům. K těm si dopomohla už v 19 letech, ale tehdy to nedopadlo moc dobře a Hailey vypadala trochu jako kačer Donald. To se naštěstí změnilo a její rty dnes vypadají o něco přirozeněji.

Bella Thorne

Herečka Bella Thorne (26) je v Hollywoodu slavná už od dětství, kdy se proslavila jako hvězda televizního kanálu Disney. Její obličej prošel za ta léta jistou transformací a když pomineme chlupy v podpaží, jsou na mladé herečce tím nejvýraznějším právě její přifouknuté rty.

Reklama

Další články

Načítám