Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bouřlivá léta už má nejspíš Colin Farrell (40) za sebou. V minulosti se v jeho posteli vystřídaly celebrity různých věkových kategorií, ale na udílení Zlatých glóbů herec dorazil v doprovodu své šmrncovní maminky Rity.

Charizmatický Ir byl letos na cenu nominován za hlavní roli v poněkud nejednoznačně vyznívajícím filmu Humr, díky němuž byl překvapivě zařazen do kategorie komedií a muzikálů. Zlatý glóbus ale místo něj dle očekávání získal Ryan Gosling za La La Land. Colin už se této pocty dočkal v roce 2009 za film V Bruggách.

Herec, který toho na domácím erotickém videu ukázal podstatně více než ve filmech Telefonní budka či Minority Report, v minulosti proslul jako velký svůdce žen. Jeho postelí prošly Britney Spears (42), Angelina Jolie (48), Lindsay Lohan (37) i Carmen Electra. Farrellova sbírka milenek však zahrnuje i unikát v podobě o 44 let starší Elizabeth Taylor.

Lov slavných žen už nejspíš Colina přešel a v posledních letech se obešel bez dámského doprovodu. Na slavnostní ceremoniál vyvedl svoji maminku Ritu, která na červeném koberci patřila k nejobdivovanějším ženám starší generace.

Reklama

Další články

Načítám