Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Věčná průšvihářka Lindsay Lohan (37) kolem sebe nemá zrovna ty nejlepší vzory. V policejních záznamech už má snímek téměř celá její rodina.

Eskapády Lindsay Lohan by vydaly na pořádně tlustý spis. Dřívější herečka měla v minulosti hodně blízko k alkoholu i drogám, což se samozřejmě neobešlo bez přestupků. Labilní hvězdička už má se strážci pořádku tolik zkušeností jako profláknutý kriminálník.

V roce 2011 byl za velmi kuriózních okolností zatčen i její otec Michael. Důvodem byl spor s jeho tehdejší přítelkyní Kate Major, která jej údajně odmítla orálně uspokojit, načež došlo k bitce, již ukončil policejní zásah. Tentokrát je to pro změnu Kate, kdo skončil na policejní stanici.

Michael se po bouřlivém incidentu se spřízněnou duší oženil, ale jejich vztah spěje k rozvodu. Třiatřicetiletá žena, která má s otcem Lindsay Lohan dvě děti, byla opět v ráži a na Floridě v podnapilém stavu napadla policistu. Kate údajně vyrazila na návštěvu k sousedům, kde se opila a následně pod vlivem alkoholu řídila auto. Agresivní ženu uklidnil až pobyt v cele pod dohledem policistů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám