Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je štíhlá a oplývá bujným dekoltem, není na tuhle ještě stále dost mladou herečku v plavkách bůhvíjaké pokoukání. Lindsay Lohan (37) má totiž povadlé svalstvo, vypouklé bříško a téměř neviditelné pozadí, které se hodně vymyká současným zaobleným trendům. A když se k tomu všemu přičte sluncem nepolíbená kůže posetá pihami od krku po lýtka a se sklony k tvoření modřin, je výsledek ještě o něco tristnější.

Lindsay si roky huntovala tělo alkoholem, drogami a nočními tahy, což se dost možná na její vizáži podepsalo. Herečka, která byla svého času na policejní stanici a před soudem skoro jako doma, by si občas měla zacvičit, protože, jak je vidět, štíhlost a velká prsa nemusejí za každou cenu zaručovat atraktivitu…

Hollywoodská herečka, jež si největší slávu odbyla jako dítě a teenager, si mohla dovolit většinu letošního léta strávit u moře. Než u nich došlo k rozchodu, navštěvovala exotické destinace se svým ruským exsnoubencem Egorem. Poslední měsíc dává přednost Ibize, Řecku a především pak ostrovu Mykonos, kde se seznámila s pohledným majitelem místních plážových barů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám