Hlavní obsah
Famous
Článek

Lindsay Lohan (37) je nevyléčitelnou alkoholičkou. V sanatoriu pro osoby závislé na etanolu byla už několikrát, poslední pobyt loni v létě byl také k ničemu. Byl už šestým pokusem, který měl problémistku z Hollywoodu přesvědčit, že střízlivý život je pro ni lepší variantou. Sedmadvacetiletá herečka teď přiznala, že zase pije.

„Vlítla jsem do vztahu, v němž jsme ale oba byli v poněkud jiné životní kapitole. Nezvážila jsem skutečnost, že ta osoba, s níž jsem se vídala, pila alkohol. A ano, pila jsem víno. Je v pořádku, že to člověk přizná… Podělala jsem to, ale je to v pořádku!“ tvrdila Lindsay v americkém televizním pořadu s trenérkou Adrienne-Joi Johnson, která měla herečce pomoci najít v životě stabilitu. Její snaha ale byla marná.

Herečka před nástupem na devadesátidenní odvykací kúru loni v létě tvrdila, že je to k ničemu. A věděla, co říká. Ihned po propuštění ze sanatoria totiž strávila celou noc pařbou v Los Angeles, do bílého rána se bavila na večírku s britskou skupinou Wanted. Lindsay přišla na koncert skupiny Wanted v Costa Mesa ve středu 7. srpna večer. Fanouškům pak pózovala s Maxem Georgem ze skupiny a snímky se brzy objevily na Twitteru. Právě s Georgem měla mít v minulosti milostný poměr. Dvojice spolu pokračovala na večírek v hotelu Mondrian West Hollywood.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám