Hlavní obsah
Článek

V první trojce dam, které jsou nejhoršími vzory pro děti, jsou ženy, o kterých se v médiích dočítáme prakticky denně. Je tak velmi těžké, aby s nimi děti nepřišly do kontaktu. Na vrchol žebříčku nejnevhodnějších celebrit s ohledem na své potomky rodiče dosadili Miley Cyrus, a to navzdory tomu, že ještě jako seriálovou Hannah Montanu jim ji pořizovali otištěnou na všem možném od ložního povlečení po penály do školy. Druhá příčka nikoho nepřekvapí, usadila se na ní proslulá potížistka Lindsay Lohan (37) a třetí nejnevhodnější je prý novopečená maminka Kim Kardashian (43).

V průzkumu mezi téměř dvěma a půl tisíci rodiči to dvacetiletá herečka a zpěvačka Miley vyhrála na celé čáře, získala totiž od rodičů nelichotivých 68 procent. Důvodem je především její vystupování s prvky nahoty a sexuality.

Čtvrtou pozici obsadila herečka Amanda Bynes, pátá skončila reality hvězda Farrah Abraham a šestá Rihanna. Do první desítky se ještě ‚probojovaly‘ zpěvačka Kesha, dále Kourtney Kardashian, Heidi Montag a Taylor Momsen.

Z mužů mají špatný vliv na děti převážně zpěváci. Na první příčku se z pochopitelných důvodů dostal Chris Brown, druhým je naopak poměrně překvapivě Kanye West a třetí v poslední době zlobivý Justin Bieber. Čtvrtý pak skončil rapper Lil Wayne a pětici uzavírá herec Charlie Sheen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám