Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší průšvihářka Lindsay Lohan (37) začíná psát novou životní kapitolu. Herečka v úterý oznámila, že je těhotná. „Jsme nadšení z budoucího nového člena naší rodiny,“ napsala Lindsay. Svého prvního potomka čeká s manželem Baderem Shammasem.

Novinku z osobního života herečka zveřejnila na sociální síti, kde sdílela dětské bodýčko s nápisem „Už brzy“. Snímek okomentovala větou „Jsme požehnaní a nadšení.“

Za Shammase se Lohan provdala loni v červenci. O tom, že se chce stát matkou, herečka mluvila už před několika lety. Tehdy uvedla, že je otevřená i adopci.

Fanoušci Lohan jsou rádi, že si dala život do pořádku. V minulosti platila za potížistku, lítala v alkoholu i drogách, dokonce skončila v policejní databázi. Policie ji zadržela kvůli řízení pod vlivem návykových látek, krádeži šperků i drogám, které u ní byly nalezeny. Už několik let se však skandálům vyhýbá a vypadá skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám