Hlavní obsah
Článek

Koncentrovaná česko-slovenská krása a originalita. Tak by se dali charakterizovat finalisté a finalistky soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku.

Třináct českých a stejný počet slovenských zástupců se bude ucházet o výhru a postup na světové finále, které se uskuteční v listopadu. „Jsem nadšený z úrovně letošních účastníků finále. Vybrali jsme z tisíců mladých lidí a u českých kluků a slovenských holek jsme přidávali počet vzhledem k obrovskému potenciálu těchto mladých talentů. Je to jednoznačně jeden z nejsilnějších ročníků vůbec,” svěřil ředitel agentur Elite v Praze a Bratislavě Sáša Jány.

Jak mužská, tak ženská sekce, bude znát své vítěze 30.8., kdy ve Španělském sále Pražského hradu proběhne slavnostní finále.

Zda finalisté navážou na úspěchy světových vítězek Lindy Vojtové (38), Evy Klímkové, Báry Podzimkové či Jany Tvrdíkové, ukáže čas, ale už se o ně zajímají různé magazíny i zahraniční castingoví ředitelé. Všichni finalisté fotili své první profesionální foto testy v Praze pod taktovkou mladého talentovaného fotografa Petra Jandery.

Na soustředění v Praze čekají všech šestadvacet finalistů první nácviky chůze, zkoušky oděvů, herecké lekce, cvičení, koučink v oblasti zdravého životního stylu, komunikace a hlavně modeling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám