Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po sérii úspěchů českých modelek a modelů na světových finále Elite Model Look letos vítězové národního klání Leontýna Šiřinová a Václav Chvojka i přes nadějné vyhlídky bohužel nezabodovali a Česká republika bohužel nedočkala takové slávy jako v minulých ročnících.

Vítězi letošního ročníku se totiž stali sedmnáctiletý Antonio Freitas z Brazílie a patnáctiletá Valeria Chenskaya z Ruska.

Mezi třiašedesáti finalisty z celého světa ale zabodovala půvabná Slovenka Nataša Košťová. Vítězka národního finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2017 se dostala do výběru deseti nejkrásnějších začínajících modelek světa, což jí otevřelo neskutečné možnosti.

Úspěch patnáctileté dívky z Košic přinesl dvouletou smlouvu ve světové síti modelingové agentury Elite, která jí umožňuje vydělat si v průběhu dvou let v přepočtu minimálně 1 200 000 korun. „Po úspěších českých světových vítězek z posledních let Evy Klímkové, Báry Podzimkové a Jany Tvrdíkové jsem rád, že opět zabodovalo Slovensko a Nataša tak navázala na úspěchy Lindy Nývltové, Míši Kociánové či Michaely Hlaváčkové,” říká Saša Jány, ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku.

Nataša nemusí být smutná z toho, že nestanula na stupních vítězů. V tomto ohledu jí dávala rady jiná přítomná Slovenka, světově úspěšná topmodelka Michaela Kociánová, která dorazila na světové finále do Milána s kamarádkou Lindou Vojtovou (38). „Linda před lety tuto soutěž vyhrála, já jsem nevyhrála a obě tady dnes stojíme na takové pozici. Je to úžasný start a možnost posílit své ego vyhrát světové Elite. Určitě by ale neměla házet flintu do žita, protože její kariéra teprve začíná,” rozdává rady Michaela Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám