Hlavní obsah
Článek

Už potřetí uspořádala Linda Vojtová (38) se svou rodinou pro svého dědečka Vadima Petrova koncert v Obecním domě. „Budu ráda, až to bude všechno zase za námi, protože zorganizovat celý večer je docela náročné. Ne ani tak pro mě, ale hlavně pro mámu, která to zvládla všechno z produkčního hlediska,” nechala se během večera slyšet Vojtová.

České topmodelce to na něm opět neobyčejně slušelo. Kráska v tento slavnostní den oblékla overal od Stelly McCartney, který doplnila kabelkou Saint Laurent a obutím Gianvitto Rossi. Jedinou vadou na kráse bylo, že Lindě nedělal společnost její snoubenec Jamison Ernest. „Tentokrát chybí, jsem tu ale s rodiči a celou rodinou a kamarády,” krčila rameny kráska.

Ptali jsme se Lindy, proč během večera nezazpívala ukolébavku, kterou nedávno natočila se svým dědečkem. „Dnes určitě ne, to by se nehodilo,” červenala se Linda a jedním dechem dodala: „Původně jsem nechtěla tu ukolébavku natočit, máma mě k tomu přesvědčila a myslím, že díky tomu pak budu mít jednou hezké vzpomínky. Když slyším svůj hlas, tak se děsím, jsem strašně sebekritická.”

Vojtová Českou republiku opustila ve středu. Cestou z Evropy se kvůli práci zastaví v Torontu, poté bude pokračovat do svého druhého domova do New Yorku. Vánoční svátky a příchod nového roku kráska oslaví se svým partnerem na svém oblíbeném ostrově St. Barth.

Reklama

Další články

Načítám