Hlavní obsah
Článek

Tyhle dvě mají mnoho společného. Obě se narodily v bývalém Československu, obě jsou úspěšnými modelkami v zahraničí, obě se usadily v New Yorku a řadu let jsou nejlepšími kamarádkami. Řeč je o Lindě Vojtové (38) a Michaele Kociánové.

Bylo tedy příznačné, když obě krásky zazářily na přehlídce svatebních šatů prestižní značky v New Yorku. Ani jedna ještě není vdaná, ale obě jsou šťastně zadané. Vojtová je už dokonce docela dlouho zasnoubená, tak možná časem oblečou krásné šaty z této dílny i na svých svatbách.

K momentální zaneprázdněnosti a otázce, kdy už obleče svatební šaty, Linda říká: „Aktuálně se mnohem víc než tématu svatby v budoucnu věnuji spolu s maminkou přípravám koncertu svého dědečka Vadima Petrova, který se opět uskuteční v Obecním domě, a to čtvrtého prosince. Jsem moc ráda, že koncert si už našel své příznivce a srdečně zvu nové fanoušky dědečkovy hudby, aby na koncert dorazili,“ říká česká kráska z agentury Elite Prague. Super.cz samozřejmě na velkém koncertu nebude chybět.

Reklama

Další články

Načítám