Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Linda Rybová (48) je pořád v jednom kole. Pokud zrovna nenatáčí nebo nehraje v divadle, stará se o domácnost a své tři děti, které má s manželem Davidem Prachařem (60).

Půvabná herečka ale rozhodně nepatří ke znaveným čtyřicátnicím. Snaží se udržovat ve formě a žít zdravým životním stylem. Není divu, že jí to na nových fotkách neskutečně sekne a policista by mohl její občanku s datem narození považovat za falešnou.

Univerzální recept na elixír mládí sice nemá, ale o několik jednoduchých rad, které ji po zimě udržují v kondici, se přeci jen podělila. Dvakrát týdně běhá, dvakrát týdně cvičí jógu nebo pilates a snaží se jíst zdravě. Teď už jen se do pohybu donutit.

„Běhám s kamarádkou v Praze podél Vltavy. Běžíme pomalu, a když nemůžeme, přejdeme do rychlé chůze a u toho si něco řekneme Běžíme maximálně půl hodinky „holčičím tempem“. Je nám přes čtyřicet a máme radost, že jsme to zvládly! Rozproudí se krev, srdce bije, nohy běží, tělo zase funguje,“ pochvalovala si Linda Rybová.

„Nejsem příznivcem drastických půstů, drsných selektivních diet ani žena, co běhá maraton nebo tráví dny v posilovně,“ dodala herečka, jež je po zimě vždycky tak trochu v křeči.

„Mé tělo mě většinou po zimě brzdí. Je sevřené, a tak trochu v křeči, jak se svaly bránily chladu a pracovaly jednosměrně. Cítím se pomalá a těžká, protože jsem v rámci nedostatku energie a vnitřního zahřátí jedla vydatnější zemitá jídla. Proto je dobré se s příchodem jara „rozhýbat“. Tělo, metabolismus i trávení,“ míní. Co proto herečka nejraději jí?

„Snažím se jíst tak nějak s rozumem po celý rok, na jaře si ale ráda čas od času uvařím jídlo podle svého speciálního jarního receptu. Kromě lososa, což je jedna z nejzdravějších ryb, avokáda a quinoy, piju „Mlýňák“ a zařazuji nejsilnější jarní bylinky, a to kopřivu a medvědí česnek,“ prozradila svůj recept na to, jak se nastartovat Rybová.

A jak je vidět, herečce to pořád sluší. Jak se vám nové snímky Lindy Rybové líbí? Hlasujte v anketě pod článkem.

Líbí se vám nové snímky Lindy Rybové?
Ano, je moc krásná, sluší jí to
97,9 %
Ne, nelíbí se mi
2,1 %
Celkem hlasovalo 3510 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám