Hlavní obsah
Článek

Je sice matkou tří dětí, ale k vaření a pečení neměla nikdy přehnaně blízký vztah. A nezměnilo se to, ani když Linda Rybová (48) začala s kolegyní Kateřinou Winterovou moderovat úspěšný televizní pořad Herbář.

„K pečení jsem nikdy příliš blízký vztah neměla, to ani Herbář mě k tomu nedonutil, respektive já peču, ale nejsem vášnivá pekařka, která by každý den něco pekla. Jelikož je pečení spojeno s přesným měřením, tak mě baví spíš vaření,” nechala se slyšet herečka, kterou jsme zastihli právě při pečení - makronek pro dobrou věc.

Výtěžek z prodeje sladkých dobrot poputuje na nadační fond Kolečko, konkrétně se za něj koupí speciální vrtačka pro děti na traumacentrum ve Fakultní nemocnici v Krči. „Nikdy předtím jsem makronky nepekla a ani jsem nevěděla, jak se dělají. Je ale pravda, že mě to baví a ráda se tyhle věci učím. Jsem ráda, že se makronky naučím dělat pro děti,” říká Linda.

Rybová se velmi těší na léto. „Stále sice ještě něco točím v rámci projektů v televizi a v divadle budu hrát asi jen třikrát, ale spíš to pro mě budou odpočinkové prázdniny,” říká Linda Rybová a ještě prozrazuje: „Volno budeme trávit v Čechách i v zahraničí. Bude to tak půl napůl.”

Reklama

Další články

Načítám