Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepatří k pravidelným návštěvníkům večírků, na akce s přítomností médií vyrážejí partneři David Prachař a Linda Rybová (48) sporadicky, a když už, převážně v souvislosti s prací. V pondělí ale udělali výjimku, když přišli na křest kuchařky z pera herečky Luby Skořepové (92) s názvem Maminčina kuchařka, jenž objasňuje původ užitých receptů. Na ten se autorka oblékla do červeného svetříku, díky kterému byla v šedi ostatních nepřehlédnutelná.

Prachař dorazil v roli kmotra knížky. „Víte, přiznávám, můj vztah k vaření je téměř nulový. Tedy zatím, ale pozvolna se rozjíždím. Určitě vyzkouším i nějaký recept Lubiny maminky z téhle nové publikace. A vyberu si nejspíš nějakou dobrůtku a zřejmě českou klasiku. Pro jistotu ovšem své v uvozovkách kulinářské dílko otestuji nejdříve sám na sobě a pak teprve přijdou na řadu další rodinní strávníci. Nejsem hazardér, proto první sousto bude moje, přežiju-li, nají se i ostatní,“ dělal si legraci herec, který měl na akci také svou partnerku Lindu Rybovou.

Ta má k vaření vztah i skrze pořad Herbář, který uvádí spolu s kamarádkou, herečkou a zpěvačkou Kateřinou Winterovou, jež se křtu rovněž zúčastnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám