Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Linda Rybová (48) je křehká duše a introvertka každým coulem, jak jen to v herecké profesi může být. Nerada chodí do společnosti, zvláště když tam jsou média, zejména pak fotografové. Výjimku udělala, když kývla na nabídku módní návrhářky Hany Havelkové a na jeden večer se stala modelkou.

Na módní show, která se konala v rámci Prague Fashion Weekendu, vypadala Linda nádherně. A i když se nedávno v jednom rozhovoru zařekla, že už se před objektivy fotoaparátů usmívat nebude, svůj slib porušila a svým úsměvem rozzářila molo.

Kdybychom ale prý Lindu viděli v soukromí jejího domu, kde žije s partnerem Davidem Prachařem  a třemi dětmi, tak bychom upravenou krásnou dámu, jakou byla na přehlídce, neviděli. Přiznala totiž, že doma totiž nejraději chodí ve vytahaných opraných a flekatých kusech oblečení, když nemusí ven, klidně si vyčistí zuby až v poledne a ani se neučeše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám