Hlavní obsah
Článek

Oblíbená muzikálová zpěvačka Linda Finková (55) nedávno prodělala operaci tříselné kýly, která ji delší dobu trápila. Vše naštěstí dobře dopadlo a Linda opět naplno pracuje. Brzy ji čeká premiéra muzikálu Okno mé lásky, a to konktrétně 3. listopadu. Kde zpěvačka bere tolik energie?

„Mohla bych říct, že třeba v přírodě nebo ve městě, když chodím mezi krásnými budovami, ale pravda je taková, že energii prostě naberu v posteli při spánku, ráda spím," svěřila se Super.cz Linda, kterou diváci znají z divadelních jevišť nebo jako hlasovou koučku v show Tvoje tvář má známý hlas.

Linda je maminkou dvou dětí, které má s hercem Richardem Genzerem (57). Její přítel Michal s Richardem vychází skvěle, takže i v soukromém životě se má dobře. Ovšem teď se rozhodla, že by si přeci jenom splnila ještě jeden profesní sen.

Ráda bych si možná vydala vlastní desku, kterou nemám. Nemám ale zapotřebí vyprodat Lucernu, jsem ráda, že po mně zůstanou dvě děti a po nich zas další fajn děti.“

Lindu mimo muzikály navíc můžete vidět hned ve dvou zájezdových talk show. První je Trojhlavá saň, s kolegyněmi bude brzy vydávat i druhou knížku, a nově také jezdí s talk show s názvem Polední sirény. S Lindou jsme si povídali na natáčení pořadu Moje místa speciál, na který se můžete těšit na televizi Seznam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám