Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Linda Finková (55) je s nadcházejícím podzimem zase v pracovním kolotoči. Jako profesorce zpěvu jí začal před pár dny nový školní rok. Zpěv vyučuje také doma a vídáme ji pravidelně v muzikálových představeních. My jsme ji zastihli v pražském Divadle Broadway na kostýmové zkoušce k připravovanému hitmuzikálu Okno mé lásky, který bude mít premiéru v listopadu.

„V muzikálu si zahraju roli matky hlavního hrdiny Davida. Písničky Olympiku dobře znám a mám je moc ráda, tak si zkoušení užívám,“ řekla Super.cz. V průběhu léta zpívala Linda na hradech a zámcích s koncertními verzemi muzikálů, stihla i dovolenou u moře, ale na pár dní se musela svěřit do péče lékařů.

„Mám za sebou operaci tříselné kýly, která mě delší dobu trápila. Celý život tahám těžké věci, kýla mě bolela, tak jsem si vyblokovala pár dní a mám operaci úspěšně za sebou,“ řekla Super.cz.

Kvůli pracovním závazkům jí v následujících dnech ale moc času na odpočinek nezbyde. „Zkouším v divadle, učím na konzervatoři, s Trojhlavou saní píšeme další knihu a za pár dní vyjíždíme s talk show Sirény na cestách po celé České republice. Do toho hrajeme ještě Kleopatru, Tři mušketýry a Lásku nebeskou, takže se rozhodně nenudím,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám