Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zpěvačce Lily Allen (38) si fanoušci cení hlavně to, že před nimi nic neskrývá. Během příprav na slavnostní udílení cen BRIT Awards jim poskytla detailní náhled do svého soukromí. Na Instastories sdílela videa ze své šatny, na kterých je téměř nahá a poprsí si zakrývá rukama. Ačkoliv v jednu chvíli byl vidět pouze zpěvaččin obličej, neopomněla zmínit, že právě sedí na toaletě.

U příležitosti after party zvolila blond paruku a téměř průsvitné šaty, které vyžadovaly i zákrok maskérky na zpěvaččině těle. „Doslova mi právě zesvětlují bradavky. Georgie mi z nich nyní vytrhává chloupky,“ svěřila fanouškům možná až příliš detailně.

Lily byla nominovaná v kategorii British Female, porazila ji však zpěvačka Jorja Smith. Lily byla vždy velmi otevřená, co se jejího soukromí týče. Dokonce v minulosti přiznala, že se po rozvodu se Samem Cooperem cítila natolik sama, že si platila prostitutky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám