Hlavní obsah
Článek

Populární zpěvačka Lily Allen (38) šokovala v dalším rozhovoru, tentokrát pro časopis Cosmopolitan. Již v minulosti zarazila fanoušky svým přiznáním, že si po rozchodu s dnes již bývalým manželem platila prostitutky, aby se necítila sama. V posledním rozhovoru navíc uvedla, že po této zkušenosti s ženami si vůbec nebyla jistá svou sexualitou.

„Měla jsem v hlavě hlásek, který mi říkal, že jsem možná hledala na špatných místech. Nemasturbovala jsem a ani neměla sex s muži. Nepřitahovaly mě ženy, ale chtěla jsem zjistit, co ve mně je, a zkusit všechno,“ svěřila se v rozhovoru o pocitech, které ji pronásledovaly během turné v roce 2016 poté, co využila služeb placených společnic.

V té době se zpěvačce rozpadlo manželství se Samem Cooperem, se kterým má dvě dcery Ethel (6) a Marnie (5), a cítila se prý velmi osamělá. Všechny své pocity popsala do detailu v nedávno vydané knize My Thoughts Exactly, kde se mimo jiné zpovídá i ze závislosti na drogách nebo z poměrů s ženatými muži. Všechny tyto zkušenosti jsou však minulostí. Lily dnes pravidelně chodí na terapie a věnuje se kariéře a péči o dcery, které mají s Cooperem ve střídavé péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám