Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lily Allen (38) si musela projít mateřským peklem, než přivedla na svět své potomky, tříletou Ethel a téměř dvouletou Marnie. První početí potratila v rané fázi těhotenství, to ale nebylo nic proti tomu, co ji čekalo před čtyřmi roky.

V sedmém měsíci těhotenství porodila mrtvého chlapce a navíc málem zemřela na otravu krve. Dnes už o otřesném zážitku dokáže mluvit, přiznává přitom, že vše přežila díky svému manželovi Samu Cooperovi. Devětadvacetiletá rodačka z Londýna si o porodu mrtvého potomka vyprávěla s moderátorem Jonathanem Rossem.

„Myslím, že je to velmi náročné pro kohokoli bez ohledu na to, jaký žije život, co já jsem si ale z této zkušenosti vzala domů, bylo to velké štěstí v tom smyslu, že mám milujícího partnera, za nímž jsem se vrátila domů a mohla s ním ten zážitek sdílet. Je tady mnoho žen – ve Spojeném království denně porodí sedmnáct mrtvých dětí – které přijdou domů a nemají tam žádnou oporu, musejí jít domů a vypořádat se s tím samy, takže já to, od té chvíle, co se to stalo, dost vnímám jako požehnání než bych samu sebe litovala,“ vyprávěla Lily v televizní talk show.

Lily a Sam se vzali v červnu 2011 půl roku po nešťastném zážitku. V tu dobu už ale byla zpěvačka znova těhotná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám