Hlavní obsah
Článek

Na módní show značky Victoria´s Secret se sešla tak vysoká koncentrace sexy kočiček, že se přítomným pánům zajisté zrychlil tep na kritickou hodnotu. Na molu se totiž objevily ty nejvýstavnější krásky.

Opulentní přehlídka, která je nejen prezentací sexy žen, ale především byznysem, v němž se točí velké peníze, diváky ani letos nezklamala. Na molu se prošly bohyně jako Candice Swanepoel (35) či Alessandra Ambrosio (43), jež doplnila mladá krev. Příležitost vystavit své sexy tělíčko v luxusním prádle tak dostala například i mladší sestra Kim Kardashian (43) Kendall Jenner (28) či začínající modelka Gigi Hadid, která se nedávno rozešla se zpěvákem Joem Jonasem. Obě posily se však kromě obdivu dočkaly i odmítavých reakcí, podle nichž se na přehlídce objevily jen proto, že je mají v oblibě bulvární magazíny.

Zlatým hřebem módní show, na níž bylo k vidění 47 krásek, měla být Lily Aldridge, proslulá narážkami na její plochý hrudník, který se v katalogu podezřele přifukuje. Tato modelka předvedla nejdražší podprsenku, jejíž hodnota činí dva milióny dolarů, ale New York příliš neohromila. Vzácný skvost totiž na jejím těle zanikl, protože pod ním měla ještě jedno prádlo v rudé barvě. Ve výsledku tak podprsenka tvořená drahokamy vypadala zcela jinak než v kampani, kterou Lily před přehlídkou nafotila.

Kdo byl na Victoria´s Secret Fashion Show nejžhavější?
Lily Aldridge
4 %
Alessandra Ambrosio
15,6 %
Candice Swanepoel
30,4 %
Kendall Jenner
4,3 %
Gigi Hadid
45,7 %
Celkem hlasovalo 13458 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám