Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Karel Janeček (50) se loni v prosinci s velkou pompou oženil s matkou svých dvou dětí Lilií Khousnoutdinovou (35).

Navenek působí jako dokonalý pár, přesto se objevují spekulace o jejich rozchodu s tím, že pár tvoří už jen „naoko“ jen proto, že Janeček kandiduje na prezidenta.

„Ti dva už spolu nějakou dobu nejsou, Karel dokonce často přespává v tělocvičně, aby se vyhnul návratu domů, když tam je jeho žena,“ řekl Blesku zdroj z Janečkova blízkého okolí. Lilia několik týdnů pobývala u svého staršího syna v Anglii, často také tráví čas na duchovních cestách.

Manželskou krizi, která by propukla jen půl roku po svatbě, však designérka a vystudovaná historička odmítá. „Je to blbost,“ řekla Super.cz stručně.

Ještě předtím se po delší době objevila s Karlem Janečkem i na veřejnosti. Na vyhlášení Czech Social Awards se k sobě vinuli jak zamilovaní puberťáci, takže buď skvěle předstírali, jak je mezi nimi všechno v pořádku, nebo se jen stali oběťmi drbů a mráčky v ráji se u nich nikdy neobjevily.

Reklama

Další články

Načítám