Hlavní obsah
Článek

Všechny jejich děti, společné i ty, které mají z předchozích vztahů, si užily svatbu Lilie Khousnoutdinové (35) a Karla Janečka (50). A dorazili dokonce i jejich expartneři. Liliin první manžel George a Karlova bývalá žena.

"Oba nám četli čtení, což mi přijde jako nejkrásnější, co může člověk jako požehnání od expartnera chtít," svěřila Super.cz novomanželka Lilia, která se s námi podělila i o další svatební fotografie, kde manželé zapózovali společně s dětmi.

Karel Janeček na rozdíl od svojí ženy nemá problém ukazovat světu své děti, dcery Viktorii a Amálii, které má s první ženou Michaelou, a také syna Yanise, tak můžete na rodinném snímku vidět. Lilia to má jinak. "Leo už je velký, a tak jsme se s jeho otcem dohodli, že je potřeba chránit jeho soukromí. S Isabelkou to cítím podobně a publikovat fotky miminka také nechci," vysvětlila Lilia.

V naší fotogalerii se můžete podívat i na vozový park, který nevěstu a ženicha doprovázel jako konvoj. "Jsou to tři start defendery, tedy jedny z nejlepších offroad aut vůbec, a zavírá to Hummer s Olgou Lounovou. Chtěli jsme její Dakar auto, ale to už bylo na cestě na závody," popsala nám Lilia.

Reklama

Další články

Načítám