Hlavní obsah
Článek

Její životní příběh zaujal i hollywoodskou produkci, když o osudu středověké kurtizány Veroniky Franco vznikl film Nebezpečná krása. V projektu Jsem žena, jsem kněžka podobu krásky, která pod svým jménem vydávala i básně a podařilo se jí obhájit se před inkvizicí, která ji obvinila z čarodějnictví, ztvárňuje modelka a ředitelka soutěže krásy Taťána Makarenko (34).

Focení si užívala. "Je pravda, že jsem hrozně dlouho nic nefotila, ani sama pro sebe, ani nějaký projekt, tak jsem byla ráda, že jsem byla na tuhle krásnou věc oslovena, protože jsem sledovala předchozí projekty Lilie Khousnoutdinové (35). Byla to pro mě krásná zkušenost, bylo to fajn, i když jsem měla odvážnější model," řekla Super.cz.

Táňu původně fotografka Ivy Morwen fotila v mokrém tílku bez podprsenky, nakonec ovšem skončila úplně nahá. "Věřím, že to mělo svůj estetický smyl. Člověk si sice ve spojení nahatá kurtizána může představit spoustu věcí, ale Veronika Franco byla hlavně velmi inteligentní a silná žena, v tom a také v bojovnosti cítím naše prolnutí. Myslím, že tým vybere fotku, která nebude moc, je sice víc sexy, ale na druhou stranu to nebude vulgární," předpokládá Táňa.

Reklama

Další články

Načítám