Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ani o centimetr kůže k vidění víc, než je nezbytně nutné, a žádný záběr z intimností předem do médií! Tak podle našich informací vypadala část smlouvy herečky Táni Pauhofové (40), která si v novém velkofilmu Lída Baarová střihla hlavní roli. Slovenská diva měla strach, že by se na film dělala reklama přes její fakt úchvatné křivky, a tak produkci dala drsné podmínky!

„Táňa se moc těšila, ale protože už ví, jak to některé produkce dělají, tak téhle rovnou nadiktovala, na čem nebudou moci stavět propagaci filmu. Zakázala jim, aby předem novinářům dávali ukázky ze scény, kdy má milostné hrátky s představitelem Josepha Goebbelse, zapovězena tak byla i reklama na film přes to, jak Táně osahává prsa Jirka Mádl,“ prozradila Super.cz hereččina kamarádka.

Podle ní si Pauhofová zkrátka jen chrání pověst. Už v našich končinách něco dokázala a nechce být vnímána diváky jako lehce svléknutelné zboží a pevně věří, že ji budou brát především pro její herecké výkony.

Film Lída Baarová šel do kin ve čtvrtek, od recenzentů vesměs sklidil kritiku, diváci ale pánům od pera dali jasně najevo, co si o jejich názoru myslí: během premiérového víkendu velkofilm o kontroverzní prvorepublikové české hvězdě vidělo na dnešní poměry velmi luxusních 115 tisíc diváků a snímek tak za sebou konkurenty nechal rozdílem několika tříd.

Reklama

Další články

Načítám