Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Libuška Rohlíčková (43) a její manžel, herec Zdeněk Rohlíček (37), se pochlubili roztomilou dcerkou Elou. Holčička přišla na svět loni v září a má se čile k světu. A jak je vidět, spokojeností a štěstím hýří i pyšní rodiče.

Pro Libušku není starost o miminko žádnou novinkou. Z manželství s rockerem Pepou Vojtkem už má desetiletého syna Matyáše, a tak je, dá se říct, zkušenou maminkou. Po chlapečkovi se navíc dočkala holčičky, takže co víc si přát? Snad jen to zdraví, které je to nejdůležitější.

Z vnoučátka se raduje i Libuščina tchyně a manželka Jana Přeučila Eva Hrušková (65), kterou diváci znají coby první, černobílou Popelku.

„Jde o mé první vlastní vnouče, mám radost. My babičky se jmenujeme Eva a Libuška, proto má miminko jméno, ve kterém jsme krásně spojené,“ řekla Super.cz po narození nadšená Hrušková, jež má celkem tři syny.

Prvním manželem Rohlíčkové byl Daniel Hůlka. I ten se brzy dočká potomka. První dítě mu porodí manželka Barbora, termín mají v březnu.

Reklama

Další články

Načítám