Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Farnost Panny Marie Sněžné zveřejnila detaily posledního rozloučení s herečkou Libuší Šafránkovou (†68).

„Pro vás, kteří byste se chtěli rozloučit se zesnulou paní Libuškou Šafránkovou: v pátek 25.6. se bude v kostele sv. Anežky České na Spořilově od 10:00 - 14:00 konat veřejné tiché rozloučení. Od 16:00 bude náš provinciál o. Jakub Sadílek sloužit pohřební mši sv., která bude pouze pro nejbližší rodinu, nicméně bude přenášena i před kostel a bude podáváno svaté přijímání,“ informovala farnost na sociální síti.

Rozloučit se lidé mohou přijít i o víkendu. „Během víkendu bude pravděpodobně ve spořilovském kostele zřízeno i pietní místo pro ty, kteří by se ještě chtěli v tichosti rozloučit. Informaci dodáme během týdne,“ doplnila farnost.

Rodina Libuše Šafránkové nedávno zveřejnila také parte. Černobílou fotografii malé herečky s tatínkem doprovází text Františka Drtikola: Nikde mě nehledejte, jsem všude, také tedy ve vás.

Kromě avizovaného posledního rozloučení pro veřejnost se v hereččiných rodných Šlapanicích u Brna bude 2. července v 18 hodin konat zádušní mše a uložení na hřbitově. Herečka zemřela ve věku 68 let ve středu 9. června, jen dva dny po svých narozeninách. Okolnosti jejího náhlého odchodu nejsou známy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám