Hlavní obsah
Článek

Náhlý odchod Libuše Šafránkové (†68) zasáhl všechny její přátele. Kolegyni oplakává i Eva Hrušková. „Jsem v šoku jako všichni ostatní, protože tohle nemohl nikdo čekat. Vůbec nevím, co se mohlo stát,“ řekla Super.cz smutným hlasem.

Libuška byla pro partnerku Jana Přeučila důležitou přítelkyní a zpovědnicí. „Neznala jsem hodnější holku. Teď už je opravdový anděl,“ řekla.

S kolegyní se seznámil během natáčení. „Točily jsme spolu v jednom díle seriálu Tomáše Magnuska Stopy života. Tam jsme se sblížily a povídaly jsme si. Zjistily jsme, že jsme měly hodně podobné dětství, maminky i vztah se sestrami. Moje vnučka Ela má také čtyři roky, stejně jako jejich Laurinka,“ uvedla Hrušková.

V období koronavirové pandemie spolu byly Hrušková a Šafránková v častém telefonním spojení.

„Často jsme si volaly. Povídaly jsme si většinou jen o dětech a o vnoučatech. Zdraví jsme moc neprobíraly. Ona spíš řešila svého Pepíka (Josef Abrhám, pozn. red.). Nenapadlo mě, že se blíží její odchod.“

Paní Eva se jen těžko smiřuje s tím, že svou přítelkyni už neuslyší. Ani jí nestihla popřát k narozeninám. „Chtěla jsem jí volat až dnes, nikdy nikomu nevolám v den narozenin. Bohužel už to není možné," dodala smutně Hrušková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám