Hlavní obsah
Článek

Bez Pavla Trávníčka (73) a Libuše Šafránkové (†68) v legendární Popelce si dokáže Vánoce málokdo představit. A dokonce i v rodině samotného herce každoročně běží, i když už zestárl z prince na krále, kterého v muzikálové podobě této pohádky hraje a bude hrát i mezi svátky.

Domácí pohodu má starosti jeho manželka Monika, která už všechny přípravy včetně pečení cukroví a výzdoby zvládla, hlavně kvůli synovi Maxíkovi, který už Vánoce vnímá. "Už stojí i stromeček," svěřila. A v televizi poběží Tři oříšky pro Popelku jako v každé české domácnosti. "Já jdu vždycky kolem a říkám: 'Ten mladý člověk je mi povědomý'," smál se Pavel Trávníček.

Maxík tátu v téhle pohádce už nepozná. "Ale když mě vidí na fotce v časopise anebo v televizi v nějakém ne tak archivním kousku, tak se zarazí," vyprávěl Pavel. "A někdy dá tátovi na fotce i pusu," doplnila Monika.

A jak to u Trávníčků bude letos s dárky? "Já jsem nenáročný, stejně jako kdysi moje babička chci už jenom papuče a ponožky," přiznal Pavel. "A jestli bude sníh, tak pro malého se pod stromkem určitě najdou nějaké boby a lyžičky. Ale to pak budeme muset na hory," uzavřela Monika.

Reklama

Další články

Načítám