Hlavní obsah
Článek

Na Libuši Šafránkovou (†68) jako na nádhernou Popelku se nedá zapomenout. Přesto občas nějaká kráska vyzkouší, jestli by jí to ve večerní róbě na koni, jedoucím zasněženou krajinou, taky neslušelo.

Tentokrát experimentovala slovenská herečka Lenka Vacvalová (34), která je i novou posilou seriálu Přístav. Během moderování soutěžního klání a doprovodného programu Czech Snow Polo Masters 2017 si našla čas, aby jako Popelka zapózovala fotografovi Arthuru Koffovi.

„Moc jsem si focení užila, i když pršelo a byla strašná zima. Samozřejmě bylo také náročné mít venku oblečené takové šaty. Ale když je ta možnost mít tu ty koně, to zasněžené prostředí a ty krásné šaty, tak proč bych to nevyužila?" svěřila.

A cítila se Lenka někdy v životě jako Popelka? „Jednou jsem dokonce dostala od někoho tři oříšky, ale nic v nich nebylo. Ale jako Popelka se cítím vždy, když se zúčastním nějaké pěkné akce v krásných šatech. Jen jsem zatím nikde nepotkala toho prince,” smála se.

Lenka má za sebou nejen extrémní focení na sněhu, ale také extrémní natáčení. To zažila loni. „Mám za sebou natáčení filmu Teambuilding, který půjde tento rok do kin, a když jsme točili léto v říjnu, byla tam taková zima, že jsem ji už fyzicky nezvládala, a potom jsem dostala úplně obyčejné těstoviny se sýrem a měla jsem pocit, že je to to nejlepší jídlo mého života, jak jsem byla z té zimy vyčerpaná,” zavzpomínala.

Akci koňského póla ve Špindlu nemoderovala jen tak. Má k němu vztah. „Já se učím hrát pólo, jsem v klubu, který organizoval tuto akci, a zatím jsem ve fázi, kdy se učím jezdit dobře na koni. Vzniklo to tak, že jsem před rokem tuto akci moderovala, nic jsem o pólu nevěděla, ale velmi mě zaujalo, tak jsem začala trénovat. Je to velmi těžký sport, hlavně v tom, že ženy a muži mohou hrát spolu a je dovolen jejich kontakt, mohou na sebe tlačit. A neumím si představit, že by na mě v té hře nějaký stokilový Angličan tlačil, abych spadla,” uzavřela Lenka.

Reklama

Další články

Načítám