Hlavní obsah
Článek

Během natáčení pořadu Máme rádi Česko už zažili horké chvilky snad všichni soutěžící, včetně kapitánů. Nyní se ale do prekérní situace dostal moderátor Libor Bouček (43), který začne řešit s moderátorkou Světlanou Witowskou etiketu pozdravů. U moderátorky a novinářky, jež bude v premiérovém dílu soutěžit za tým Vojty Kotka (36) spolu s olympioniky Lukášem Rohanem a Lukášem Krpálkem, pěkně naletí.

„Začnu úplně negentlemansky. V případě etikety, když se žena potká s prezidentem, tak musí první pozdravit toho prezidenta. Jak je to u olympijského vítěze?“ otočí se na moderátorku a olympioniky po jejím boku Libor Bouček. „Jako jestli ho já mám pozdravit jako první?“ podivuje se Witowská.

„Ne, ty už jsi ho pozdravila, ale jestli já můžu nejdřív oslovit Lukáše a až pak tebe,“ ptá se Bouček. „Libore, já ti nerozumím,“ kroutí hlavou moderátorka. „Můžeš udělat, co chceš, ale budeš vypadat jako buran že jo,“ nebere si servítky Witowská, čímž pobaví soutěžící i publikum.

„Já jsem byl s kolegyní Witowskou v jednom pořadu a urazila moderátora po 25 vteřinách, ty jsi mluvil 35 vteřin, takže máš lepší bilanci,“ rýpne si do Boučka Jakub Prachař (40), čímž spustí lavinu smíchu podruhé. Podívejte se v ukázce.

Premiérový díl oblíbeného zábavního pořadu bude tentokrát speciální. Na obrazovkách bude odvysílán jubilejní 100. díl. Libor Bouček je mimo jiné autorem všech scénářů a za dobu existence pořadu popsal již 3300 stránek a se svým týmem zvládl vytvořit 5500 otázek a hádanek.

Podívejte se v galerii, jak se Jakub Prachař a Libor Bouček za 9 let existence pořadu změnili.

Reklama

Další články

Načítám