Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) se vrací do éteru. Tým jedním z nejpopulárnějších českých spíkrů posílí rádio Expres FM, které je spojeno s Boučkovými moderátorskými začátky. Posluchači se mohou těšit na jeho hodinovou show Overtime vysílanou každý všední den od 10:00.

„Posluchače čeká mix zábavy a informací, jak to dělám už dvě desetiletí. Zároveň možná i pohled na současný svět očima střízlivého čtyřicátníka, který se chce orientovat a záleží mu na tom, kde jeho dítě bude vyrůstat. Vzhledem k věku možná i pohled přirozeně sarkastický,“ říká k nové show Bouček.

„Expres FM má unikátní playlist, který bych charakterizoval jako městský či metropolitní. Zní jinak než ostatní rádia. Je to pro mne nostalgie, protože před devatenácti lety jsem zde po boku Miloše Pokorného dělal moderátorskou maturitu a vyhlížel mediální vysoké školy. Miloš tu je, tak se zas zkusím přidat. Snad to nebude univerzita třetího věku,“ žertuje Bouček.

Ten posílí moderátorský tým, který tvoří moderátoři Ranního klubu – Miloš Pokorný, Barbara Hacsi a Michal Plšek, Dopoledního a Odpoledního vysílání – Václav Mašinda a Veronika Koloušková, Show IF na Expres FM s Ivou Frühlingovou, Večerní show s Vladem Pavlíkem, Radkem Honcem a Adélou Elbel a víkendové vysílání s Martinem Vévodou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám