Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) a jeho žena Gábina oslavili první výročí svatby. Při té příležitosti se vrátili na místo, kde si loni v létě vyměnili sliby. Libor si tak trochu zabilancoval a manželce poděkoval.

„Dnes je to přesně rok, co jsme na tomhle místě zažili naprosto nezapomenutelný podvečer a večer. S obrovskou radostí jsme se vrátili. Spolu. Téměř jako každý z těch 366 dnů. Jsme dva. Úsečka. Nebo také tětiva obklopená světem. Byl to rok radostí, zážitků, úsměvu, a především lásky. Rok. Tak miniaturní optikou života a tak veliký optikou času. Nic nemá větší smysl než láska. A je třeba ji bránit do posledního výdechu. A nepřestat stavět hradby kolem ní. Ať takových oslav je ještě minimálně padesát. A děkuju Ti, má Ženo!“ napsal Libor ke společné fotce.

K výročí manželům pogratulovali fanoušci i přátelé z řad známých osobností. Vzkaz nechala třeba zpěvačka Marta Jandová nebo hokejista Jaromír Jágr (52).

„Moc sluší, vypadáte šťastně. Už jen jedna věc vám chybí k max. spokojenosti.......2 elektrokola,“ smál se hokejista v narážce na jednu z reklam, které natočil a za niž sklidil veřejnou kritiku od nejlepšího českého basketbalisty současnosti Tomáše Satoranského. „Mám vás rád. Fandím vám,“ vzkázal Jágr závěrem Boučkovým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám