Hlavní obsah
Článek

Minulý týden překvapil Libor Bouček (43) své posluchače oznámením, že končí na Evropě 2. Populární rozhlasovou stanici se rozhodnul po několika letech opustit a o svém odchodu informoval prostřednictvím dojemného textu na sociální síti.

Oblíbený moderátor se totiž rozhodnul naskočit do úplně jiných vod. Libor Bouček se stane novou tváří zpravodajského projektu CNN Prima News. Moderátorské eso bude televizní diváky provázet v několikahodinovém ranním bloku.

„Jsem přesvědčen, že Libor Bouček bude významnou posilou týmu CNN Prima News. Jeho nadšení pro kvalitní zpravodajství v kombinaci s obrovskou televizní zkušeností mě přesvědčilo, že je ideálním kandidátem,“ řekl Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima. Bouček bude mít na starost přípravu a moderování ranního vysílacího bloku.

Bouček dosud před kamerou moderoval především zábavné pořady. Na Primě už několik let uvádí soutěž Máme rádi Česko. Zpravodajství pro něho tak bude novinkou. „Přijmout nabídku vytvářet ranní vysílání CNN Prima News a provázet jím je pravděpodobně největší výzvou mé kariéry. Chci zúročit svoji téměř dvacetiletou praxi jak v rádiích, tak i v nejrůznějších televizních pořadech, a být tak divákům nejlepším ranním společníkem na televizním trhu,“ svěřil se Libor, který se na novou výzvu těší.

„Když jsem před třiadvaceti lety jako návštěvník s údivem sledoval dění v atlantské centrále CNN, ani bych si netroufl snít o tom, že se jednoho dne můj osud s touto značkou pracovně spojí,“ dodal Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám