Hlavní obsah
Článek

I když Jiří Langmajer (57) den před svatbou tvrdil, že žádná veselka nebude, jeho dlouholetá partnerka Adéla Gondíková (50) s úsměvem na rtech nejdříve mlžila, ale vypadá to, že herečka dnes svému kolegovi přeci jen řekne „Ano“. Svatební salón, kterého je již řadu let tváří si na sociální síti totiž pověsil fotografii, když si vybírala róbu.

„Adéla Gondíková: Vybráno,“ stojí u fotografie herečky, která pózuje u štendru s desítkami modelů. Gondíková přijela na jediný den do Karlových Varů právě s Jiřím Langmajerem. Čekaly je pracovní povinnosti. Herec přijel propagovat nový film Přes prsty, kde si zahrál, a poté ho i s Adélou čekala talk show s Liborem Boučkem (43).

Při dotazech, zda je Gondíková před veselkou nervózní herečka jen zářila. „Jsem celou dobu, celý život v pohodě. Nemám se s čím stresovat. Na manikúře jsem byla, takhle hezký nehty jsem neměla dlouho,“ svěřila Adéla, kterou zdobí rovnátka. „Mám rovnátka, budu šišlat. Když se mi bude chtít říct ANO, tak třeba ho řeknu,“ řekla herečka a dodala: „Já se těším na koncert, není z čeho být nervózní. Bude dobrej".

Reklama

Další články

Načítám