Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Slovensku proběhl večer plný krásných žen, který odmoderoval Libor Bouček (43). Volila se Miss Slovensko pro rok 2019. Vítězkou se stala čtyřiadvacetiletá Frederika Kurtulíková, která pochází z Bratislavy a od 17 let se věnuje modelingu.

Frederika mluví plynule anglicky a domluví se i španělsky a francouzsky. Už nyní mluví o své budoucí charitativní činnosti s malými dětmi. Chtěla by pomáhat těm v dětských domovech, jež chce motivovat a učit je jazyky, což budou ve svém životě potřebovat.

„Do soutěže jsem se přihlásila proto, abych se posunula vpřed a zapracovala na sobě a své osobnosti. Ne proto, abych někomu jinému nebo sobě dokazovala, že jsem nejkrásnější, nejlepší a podobně. Být ve finálové dvanáctce si žádá chuť být dámou a ne jen pěknou tváří a postavou. Miss Slovensko nás učí tomu, abychom se stali nejlepší verzí nás samotných,“ prohlásila Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková.

Frederika, jako vítězka soutěže Miss Slovensko, získala dokonce 25 cen. K těm hlavním patřilo auto, dovolená v Ománu, třípokojový byt na jeden rok a honorovaná smlouva s letenkou na Miss World 2019. Myslíte si, že ve světové konkurenci obstojí?

Líbí se vám Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková?
ano, líbí
21,8 %
ne, nelíbí
78,2 %
Celkem hlasovalo 633 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám