Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Gabrielou Bendovou chodí Libor Bouček (43) už přes čtyři roky. Do svatby se známý moderátor vzhledem ke svým předchozím negativním životním zkušenostem nežene, to se ví.

Nabízí se ale otázka, jestli dvojice neuvažuje o potomkovi. „Plánovat můžeme, ale k tomu musí mít člověk kliku,” krčí rameny Libor a jedním dechem dodává: „Zatím nemáme to štěstí.”

Přestože i letos bude trávit Libor s partnerkou Gabrielou svátky jen ve dvou, tak se na ně velmi těší. „Je to čas, kdy lidi včetně mě skáčou na marketingové pasti. Před Štědrým dnem budeme všichni pološílení. Čtyřiadvacátého sníme nejmastnější rybu na světě, pětadvacátého zase kachnu. A budeme si říkat, jak je hezky. Možná zním skepticky, ale ve skutečnosti se těším. Tohle období má něco do sebe, člověk se aspoň na chvíli zastaví,” tetelí se moderátor.

Boučka čeká do konce roku nejnáročnější pracovní období a o dovolené v teplých krajinách si může nechat zatím jen zdát. „V zimě mám vždy nejvíc práce. Čeká mě krásná práce v O2 areně, Global Champions Prague Playoffs či parkur. Čeká mě v Česku taky nějaké natáčení. Takže jestli se někam vydám, tak to bude v lednu,” svěřil se nám s plány populární moderátor na večírku pořádaném u příležitosti představení inovované verze bezdýmového produktu.

Liborovou oblíbenou destinací je Francouzská Polynésie, kam ale létá většinou v létě na delší dobu. „Když odjíždím na více týdnů, tak tam většinou pracuju, píšu scénáře a chystám si nové věci,” říká a svěřuje se se svými plány. „V lednu bychom možná byli schopni vyrazit jen někam na kratší pobyt a to vypadá na Kambodžu nebo Vietnam.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám