Hlavní obsah
Článek

V sobotu to žilo nejen Českým lvem, ale i prvním ročníkem taneční soutěže Roztančené jeviště - Souboj divadel Praha, která se konala ve Švandově divadle.

Zcela vyprodané divadlo vidělo více než tříhodinovou show plnou skvělých tanečních výkonů všech soutěžících. Vše doplněno výbornou moderátorskou dvojicí Terezou Kostkovou (47) a Liborem Boučkem (43), kteří dodali večeru noblesu, humor a diváci se tak při jejich výstupech skvěle bavili.

Porota složená z osobností, jako je Dana Morávková (52), Jan Maxián, či Veronika Lálová, to neměla vůbec lehké.  Nakonec si vítězství odnesl taneční pár David Gránský (32) a Zuzana Šťastná, kteří zvítězili i v internetovém hlasování. „Vůbec jsem to nečekal,” nechal se slyšet po svém vítězství David Gránský, který reprezentoval divadlo Broadway, kde hraje v muzikálu Muž se železnou maskou. O Davidovi si všichni mysleli, že díky působení v muzikálech má tanec v malíčku, ale to je chyba lávky. „Já zase tak moc netančím. V divadle jsou tanečníci profesionálové, což nejsem. Šel jsem do toho hlavně proto, abych se tanec naučil a něco jsem zvládl,” říká Gránský, který na jevišti tancoval quickstep a cha-chu.

Cenu diváků v divadle získali Šárka Vaculíková a Ondřej Borský. Diváci nepřišli ani o Milana Peroutku (34), který se na jevišti ukázal v hudebním vstupu. I když přišel s ortézou, dokázal roztančit celou porotu, která ho tím podpořila. Druhým hudebním číslem bylo vystoupení Tomáše Vaňka, který tak divákům představil muzikál Tick, Tick, Boom!, který se hraje v divadle Na Prádle.

Reklama

Další články

Načítám